• EASYFRAME

  Met de door Collectables Unlimited speciaal ontwikkelde EASYFRAME methode kan iedere verzamelaar zelf zijn bijzondere shirt inlijsten zonder meteen een fortuin kwijt te zijn aan kosten die een willekeurige lijstenmaker vraagt. Met behulp van een paar wasknijpers, stevige tape een schaar, een liniaal met stanleymesje, en een klein schroevendraaiertje, lijst u uw eigen shirt binnen een handomdraai zelf prachtig strak in, voor nog geen fractie van wat de lijstenmaker u in rekening brengt !

 • MATRIALEN

  De lijst heeft een afmeting van 50x70x 3,5 cm en weegt 2,1 kilogram. De lijst is gemaakt van zwart hardboard. In de lijst zit doorzichtig lichtgewicht kwaliteitskunstof voorzien van polystyreem beschermfolie aan beide kanten. Het passepartout is van Moorman 1.7 dik museum kwaliteits karton en door ons exclusief ontworpen. Er is ruimte gemaakt voor 2 foto's en een naamplaatje onder het shirt. Dit sjieke passepartout heeft de kleur raven zwart, met witte geaccentueerde belijning rondom de uitstansingen.

 • RESULTAAT

  Het eindresultaat laat een verfijnde lijst zien waarbij de verhoudingen perfect in balans zijn en dat geeft u persoonlijk zelf voorelkaar gekregen !

  Wij verkopen deze EASYFRAMES enkel per 2 stuks verpakt.

  2 EASYFRAMES inclusief 2 Moorman 1.7 dik kwaliteits passepartouts nu voor slechts EURO 195,=

  Verzendkosten Nederland 11 euro, Europa 25,=

  Wij leveren de EASYFRAME enkel aan EU landen en niet buiten Europa.

  EASYFRAME kopen ? stuur ons een bericht via de contactpagina !

EASYFRAME

Is een exclusief door Collectables-Unlimited ontworpen product.