Ronald McDonald huis Zuidoost Brabant

01-09-2015

Ik krijg regelmatig verzoeken van goede doelen om een bijdrage te leveren d.m.v. fundraising. In plaats van ad hoc hieraan gehoor te geven heb ik dit gestructureerd. D.w.z. dat ik één goed doel heb uitgezocht en daar 1 a 2x per jaar een bijzonder Sports Memorabilia beschikbaar voor stel in overleg met, en met medewerking van, de betreffende topsporter. Daarnaast zal ik het complete logistieke proces van veilen van deze items voor mijn rekening nemen.

Mijn keuze voor een goed doel is daarbij gevallen op het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant te Veldhoven,  mede naar aanleiding van een gesprek met Wendy van den Akker, de manager van dit huis. Het is een prachtig initiatief, zonder overheidssubsidie, waarbij het welzijn van zieke kinderen en hun ouders centraal staat. Meer informatie tref je aan op de website www.kinderfonds.nl/huis-zuidoost-brabant 

Binnenkort zal de 1e veiling plaatsvinden. Een JUMBO gele trui origineel gesigneerd en gedragen door Joop Zoetemelk zal worden geveild op de Sports Memorabilia Veiling van het grootste veilinghuis van Europa, Catawiki. De opbrengst van deze trui zal volledig ten goede komen aan het Ronald McDonald Huis en veilinghuis Catawiki stelt eveneens haar commisie ter beschikking van dit goedel doel.

Ik hoop hiermee een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de continuiteit van het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant.

24-09-2015 Update:

Deze gele trui heeft op de veiling een prachtig bedrag van Euro 340,= opgebracht ! Deze opbrengst gaat volledig naar het Ronald McDonald Huis Zuidoost - Brabant.