Introductie aanbieding: CU Easy Frame - 2 stuks vo

Prijs: 149,99 EUR
CU Easy Frame - De goedkoopste en eenvoudigste manier om uw eigen waardevolle of bijzondere shirt in te lijsten. Nu tijdelijke introductieaanbieding 2 stuks voor Euro 149,99 (!!) Veel verzamelaars lopen tegen dezelfde problematiek aan. Ze hebben een of meerdere mooie shirts die ze graag willen inlijsten maar ze vinden de prijzen die door een lijstenmaker hiervoor gevraagd worden ( vanaf 200,= per shirt) veel te hoog. Collectables Unlimited heeft de oplossing hiervoor gevonden; Het CU Easy Frame. Met dit eenvoudige doe het zelf pakket, wat bestaat uit een prachtige zwart houten strakke lijst van 70x50x3,5 cm en een kwalitatief zeer hoogwaardige zwarte, wit geaccentueerde passepartout van Moorman 1.7 mm museum karton. Deze passepartout heeft tevens 2 uitstansingen voor 2 foto's van 10x15 cm en en uitstansing voor een naamplaatje. De passepartout heeft een achterplaat waarover het shirt dient te worden geplaatst en deze achterplaat wordt vervolgens aan de achterzijde van het passepartout bevestigd. U heeft niet meer nodig dan een schaar, een rol stevige plakband, een klein schroevendraaiertje en 6 wasknijpers om het shirt strak mee te kunnen trekken tijdens het bevestigen op de passepartout. Binnen 30 minuten is uw shirt ingelijst. Ter Introductie van de CU Easy Frame krijt u tijdelijk 2 frames voor een bedrag van Euro 149,99. Verzendkosten Nederland 12 euro, Europa (binnen EU) 35 Euro en buiten de EU en de rest van de wereld Euro 100,=. Wij verkopen de frames enkel per 2 stuks per order, of een even veelvoud hiervan. Inlijsten was nog nooit zo kinderlijk eenvoudig ! Sla nu uw slag ! het ingelijste shirt op de foto's is niet inclusief !

Zinedine Zidane - hand signed jersey 1998 + COA

Prijs: 395,00 EUR
Maat:
Fantastic rare unworn retro fan jersey from legend Zinedine Zidane, size L. Incl COA.

Nederlands Elftal WK 2010 Finale gesigneerd door g

Prijs: 1499,00 EUR
Nederlands Elftal WK 2010 Finale gesigneerd door 27 spelers/staf + proof. Dit shirt was een van de hoofdprijzen bij SBS6 in 2010. Brief met referte aan het shirt is inclusief. Extreem uniek shirt van de toenmalige vice-wereldkampioen.

Sebastian Vettel - hand signed visor

Prijs: 295,00 EUR
Sebastian Vettel - hand signed replica visor. Unique Item. Shipping Netherlands, 35 euro. Shipping Europe Euro 35, Shipping outside Europe Euro 50

Ayrton Senna - hand signed period Press photo in p

Prijs: 375,00 EUR
Ayrton Senna - hand signed replica period press photo in professional passepartout (20x30 cm) Extreme rare.